Zaključne fasadne letvice za zaključek vgradnje okna

17.01.2021

Na stiku okna in ometa ali fasade se pogosto pojavijo razpoke, ki nastanejo zaradi temperaturnega raztezanja elementov stavbnega pohištva in drugih gradbenih materialov. Te razpoke zmanjšujejo toplotno in zvočno izolativnost, v njih pa se nabira tudi vlaga in umazanija.

Problem, ki ga mnogi še vedno rešujejo s popravili in kitanjem s paro-prepustno elastično silikonsko maso, mi že leta rešujemo s tako imenovanimi zaključnimi fasadnimi letvicami.

Zaključne fasadne letvice so naš inovativen izdelek, ki smo ga razvili v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki.

Zaključne fasadne letvice so fleksibilni profilni elementi iz PVC-ja, ki se vgradijo kot zaključek in spojni element fasadnega sloja ali ometa s profilom okna. Omogočajo nemoteno raztezanje materialov pod vplivom temperaturnih sprememb, hkrati pa je v njih tudi izolacijski element, ki služi kot dodatna toplotna in zvočna izolacija.

Zaključne fasadne letvice so na voljo v treh različnih izvedbah. Za vgradnjo na zunanji strani z zelenim trakom z mrežico ali brez in za vgradnjo znotraj objekta (rdeči trak).  

 

Click me

Preprečite razpoke na stiku okna in ometa ali fasade, kot posledica temperaturnega raztezanja elementov z uporabo zaključnih fasadnih lestvic.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Les-alu okna najboljša izbira pri novogradnji ali prenovi - eleganten videz, odlična izolativnost, dobra protivlomna zaščita, odpornost na vremenske vplive, dolga življenska doba.

Zakaj izbrati les-alu okna?

Les-alu okna imajo veliko prednosti, ki so tehten argument zakaj bi se odločili za vgradnjo prav...
Več
Nova PVC okna v sobah dijaškega doma Lizike Jančar Maribor.

Razlogi, zakaj je dijaški dom izbral PVC okna za obnovo

Obnova dijaškega doma je velik projekt, ki zahteva skrbno izbiro kvalitetnega stavbnega pohištva....
Več
Odločite se za okna AJM s protivlomno zaščito in zaščitite svoje najbližje.

Spoznajte varnostne stopnje za okna. In ustrezno zaščitite svoj dom.

Statistični podatki policije so nedvoumni: večina vlomov se ne zgodi ponoči, ampak sredi belega...
Več