Varnost, udobje in vhodna vrata AJM

17.01.2021

Varno zapiranje vrat, tesnjenje in udobje – vse to lahko ob izjemnem dizajnu, pričakujete od vhodnih vrat AJM ne glede na to ali boste izbrali vhodna vrata iz aluminija, pvc-ja, lesa, ali morebiti iz kombinacij pvc-ja in aluminija ali aluminija in lesa. Vsa imajo namreč sistem zaklepanja v mehanski različici autoLock AV3, ki z inovativnim sistemom tesnjenja in priročno možnostjo t.i. dnevnega odpiranja vrat brez ključa, prilagaja vašim individualnim zahtevam. Za še več udobja, pa je na razpolago tudi motorizirana različica blueMatic EAV3.

Ste se že kdaj znašli v jutranji naglici ali pa ste hiteli po popoldanskih opravkih ter ste se nekje na poti začeli spraševati ali ste zakleni vhodna vrata? Zdaj lahko ohranite mirno kri. Že osnovna različica modela autoLock AV3 bo za vami samodejno zaklenila vrata – zanesljivo in neprehodno in brez uporabe ključa. Zaradi masivnih nihajnih kavljev, ki se samodejno premaknejo v vpadne pločevine brez uporabe ključa, bodo vrata vedno varno zaklenjena.

 

Dodatna varnost med dopustom

Kdor pa pred dopustom ali daljšo odsotnostjo potrebuje še dodatno zagotovilo, lahko s samo enim obratom ključa vklopi funkcijo zaklepanja med dopustom. S tem prepreči, da bi bilo mogoče vrata odpreti s pritiskom kljuke od znotraj.

 

Odpiranje brez uporabe ključa

Vsi poznamo situacije, ko se vrnemo iz trgovskega centra s tedenskim nakupom. Imate povsem polne roke vrečk in še nekaj njih v avtu. Odnesete jih v hišo, ter se vrnete še po preostalo – pri tem pa izkoristite prvovrstno udobje, ki vam ga prinaša ključavnica autoLock AV3: možnost odpiranja vrat brez ključa od zunaj. Da, vhodna vrata AJM lahko brez uporabe ključa odprete od zunaj. Kako imenujemo to modro stikalo niti ni pomembno - mi mu rečemo dnevno-nočno stikalo, pomembneje je, da ta priročna funkcija omogoča odpiranje vrat z zunanje strani preprosto in brez ključa. Potreben je samo kratek premik vzvoda in že imate prosti vstop. Seveda začasno, oziroma takrat, ko vi tako želite.

 

Samodejno zaklepanje in odklepanje, tudi na daljavo

Za tiste, ki si želite stopiti v udobju še korak dlje, priporočamo izbiro motorizirane ključavnice blueMatic EAV3, ki vrata ne samo mehansko zaklene, ampak jih s pomočjo motoriziranega mehanizma tudi odklene. Od znotraj vrata kot običajno odprete s kljuko, od zunaj pa z daljinskim upravljalnikom, preko čitalnika prstnih odtisov, kode na tipkovnici ali kar preko svojega pametnega telefona. Da, varnost in udobje zgolj s pritiskom gumba.

Želite o vhodnih vratih AJM izvedeti še več? – Za vas smo na razpolago na brezplačni telefonski številki 080 14 01, kjer se lahko naročite tudi na brezplačne izmere in svetovanje na domu. Lahko pa nam pišete tudi preko kontaktnega obrazca

 

CTA Katalog AJM vhodnih vrat

Ključavnica AV3 omogoča, da vhodna vrata zaklenemo brez uporabe ključa.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Steklo in varnost

Varnost je za vse ljudi velikega pomena, radi se počutimo varno in udobno v svojih domovih in...
Več

Spoznajte varnostne stopnje za okna. In ustrezno zaščitite svoj dom.

Statistični podatki policije so nedvoumni: večina vlomov se ne zgodi ponoči, ampak sredi belega...
Več

Okna in njihov vpliv na bivalno udobje

Okna imajo številne lastnosti s katerimi vplivajo na zdravo in ugodno bivalno okolje. Vplivajo...
Več