Kaj pravi kapetan NK Maribor Martin Milec o izbiri PVC-Alu Oken

Objavljeno 20.07.2022
Nazadnje posodobljeno 05.04.2024

”Poslušajte avdio verzijo bloga!”
3:49

Martin Milec, nogometaš Maribora, zadnje obdobje ni gradil samo svoje nogometne kariere, ampak tudi svoj dom. V hišo, ki stoji v okolici Maribora, so se vselili pred časom.

 

Prenesite AJM katalog prodajnega programa

 

Življenje v novi hiši je nepopisno lepo. Čeprav je podjetje, ki je gradilo hišo na ključ, predlagalo drugega proizvajalca stavbnega pohištva, je bila za Martina in njegovo ženo odločitev jasna: v svojem domu bosta imela okna in vrata AJM.

 

Martin, za začetek, zelo tipično vprašanje, kaj je privedlo do tega, da sta z ženo med ponudniki stavbnega pohištva za svojo hišo izbrala okna AJM?

 

Podjetje poznava, saj je splošno zelo dobro poznano in zato niti nisva posebej iskala. Dodatno pa nama je odločitev za nakup pri AJM potrdil še znanec, ki je pri AJM že kupil okna in je bil izjemno zadovoljen z vsem, kar je dobil. Najina odločitev je tako bila normalno še lažja, saj sva vedela, da bova dobila točno to, kar želiva.

 

Katera okna sta izbrala in zakaj?

 

Tudi pri izbiri oken sva se že na začetku odločila za PVC-alu okna . Zunaj aluminij v antracit barvi, noter plastika v beli. Ta kombinacija nama je nekako najbolj ustrezala. Tudi po videzu so se nama zdela ta okna zelo lepa, predvsem zaradi ozkih okvirjev, ki spuščajo v prostor še nekaj več dnevne svetlobe. Na zunanji strani se okna z ALU masko lepo zlivajo s fasado in nama je izgled zelo lep, tako da tudi tukaj ni bilo večjih dilem.

 

Kako sta se znašla pri ponudbi PVC-alu oken?

 

Vprašanje za naju je bilo le, ali izbereva osnovna ali nekoliko bolj izolativna PVC-alu okna. Svetovalec pri AJM nama je pri tem odlično pomagal in na koncu sva se odločila za bolj izolativna, saj nama bo to koristilo tako poleti kot pozimi. 

 

Pa odločitev za vhodna vrata?

 

Podobno kot okna sva izbrala tudi vhodna vrata v antracit barvi, pomembno nama je bilo, da se skladajo s fasado in okni, da je enoten zunanji videz

 

Odločila sva se za odklepanje na prstni odtis, saj se nama zdi to zelo praktično, in za dve stranski obsvetlobi, ki poskrbita za svetlobo v notranjosti. 

 

Zdaj ko so okna že zmontirana, kako gledate na vse skupaj, kakšna je vaša izkušnja z AJM? 

 

Že od samega začetka, ko sva prvič prišla v podjetje, je bilo vse točno tako, kot smo se dogovorili. Zelo sva bila zadovoljna, da so vsi izdelki prišli v času, za katerega smo se dogovorili, prodajalci in monterji so nama res pomagali in naredili svoje delo fantastično

 

Ko so zmontirali vsa okna, je naša hiša dobila tisti pravi čar in čudovit izgled … Prvi vtisi so bili res nepopisni, zdaj ko v hiši živimo in okna uporabljamo, pa smo nad njimi še vedno navdušeni kot takrat, ko smo okna in vrata zagledali prvič.  

 

Omeniti je treba tudi odlično zvočno izolativnost, ki nama je, zaradi majhnih otrok, izredno pomembna. V bližini naše hiše je namreč tudi železniška proga, od koder pa se vlaki zaradi odlične izolativnosti oken sploh ne slišijo.

 

Kaj si obetaš oziroma obetate v klubu od letošnje sezone v "Evropi"? In kakšne so želje v državnem prvenstvu?

 

Moji oziroma naši cilji so vedno osvojiti naslov slovenskega prvaka. Ker so poletni meseci za nas najpomembnejši, ko se igrajo tekme za Evropo, želim in upam, da bomo v teh kvalifikacijah čim bolj uspešni in da se nam uspe uvrstiti v skupinski del Lige prvakov ter da tam potem mogoče spet presenetimo.

 

Kratkoročni cilj pa je seveda vedno ZMAGA na naslednji tekmi, pa potem korak za korakom.

 

Če sta vas izkušnja kapetana NK Maribor in njegova lepa hiša prepričali in bi tudi sami želeli nova okna AJM, vam lahko za pomoč pri izbiri vašega idealnega okna pomaga naš katalog prodajnega programa, ki si ga lahko tudi brezplačno prenesete.

New call-to-action

Kapetan NK Maribor Martin Milec
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

Panon vin

Izkušnja mladega vinarja z lesenimi okni AJM Pasiv

Metod Gutman, pravnuk dedka, ki je svojo mladost preživel v vinogradih in kleteh najbolj znane...
Več
Alya med izbiranjem vrat v AJM salonu

Kakšna vhodna vrata AJM je izbrala Alya?

Pri gradnji hiše je izbira vhodnih vrat pomemben korak. So vstopna točka v naš dom, zato morajo...
Več
Prenova doma in menjava oken

Prenova doma in zamenjava oken. Kratek vodič.

Živite v hiši ali stanovanju, ki je potrebno prenove? Ali pa ste kupili nepremičnino, kjer želite...
Več